KREATIVINDSIGT.DK
   FORSIDE LYDHEALING KROPSTERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER INFORMATION  

 

Generelt om meditation

Brugerberetninger

 
  

Meditation : København

Meditation giver dig en mulighed for en dyb rejse ind i dig selv. Det er et redskab du kan bruge når du ønsker at lytte ind ad. Samtidig kan du bruge meditation til at afbalancere dit energisystem og til at lade din krop og sind op med fornyet energi.

Meditation hjælper dig med at give slip på den evige tankestrøm som oftes ubevidst styrer vores liv. I meditation kan du vælge at se på tankerne, som om de ikke tilhørte dig, men som så du en film på et lærred. På den måde kan du slippe identifikationen med tankerne og derved blive mere bevidst tilstede i dine tanker og dernæst handlinger. Du har pludselig muligheden for at vælge!

At lære at være nærværende tilstede i alt hvad du laver, er en anden gevinst ved meditation. I mange meditationer træner man det at have opmærksomhed ved en speciel sans. Ekseplevis høresansen, synssansen, følesansen. Ja du kan sågar lave meditationer på smagssansen.

Istarten af en meditationspraksis kan man have brug for et fællesskab, hvor man kan dele og holde hinanden fast i at få udført meditationen. Det kan være svært at være vedholdende i starten af en praksis. Derfor er det vigtig at finde en gruppe hvor man kan støtte hinanden i forløbet. Meditation er ligesom en blomst, den skal plejes så den kan vokse og blomstre!

Jeg tilbyder både endags kurser i meditation og længere meditationsforløb. Se nærmere under punktet kurser/meditation.

Tidligere kursister skriver:

Aase Barlebo, Hundested skrev:
På meditationsholdet har jeg oplevet at få kontakt til en indre ro og styrke, som i højere og højere grad har fået lov at vokse og fylde indeni. Meditationen hos Christel har åbnet mine øjne for nogle helt nye og smukke dimensioner af livet.
Vi har lavet forskellige, inspirerende meditationer, som jeg nu bruger i hverdagen. De har givet mig en dybere forståelse af mig selv og har lært mig at give slip og bare være - både alene og i samværet med andre.
Meditationsholdet har hjulpet mig i min bearbejdning af sorg over at miste og har været med til, at jeg er kommet styrket, og beriget, gennem sorgen


Aase Barlebo, Hundested skrev:
Christels undervisning har været meget inspirerende og lærerig for mig. Hun formidler flere værktøjer i at meditere og det gør at det bliver helt spændende at meditere. Hun har lært mig at mærke efter og jeg føler en større balance og dybde i mig selv og jeg er blevet mere glad og fredfyldt. Jeg meditere nu ½ time hverdag, jeg kan simpelthen ikke lade være
 .
  
 
3 kvinder
 
Gruppe
 
 
 
      
Facebook 
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt pĂĄ Facebook og bliv opdateret nĂĄr der er nye kurser pĂĄ vej.
klik her
 
 
      
Tilmeld til Kursus 
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
 
      
Tilmeld nyhedsbrev 
klik pĂĄ dette link for at tilmelde dig nyhedsbrev
http://eepurl.com/vX_vj
 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk