KREATIVINDSIGT.DK
   FORSIDE LYDHEALING KROPSTERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER INFORMATION  

 

Behandling

Brugerberetninger

 
  

Brugerberetninger

Her følger der nogle eksempler på hvad folk har fået ud af behandlingen:

Dorte, Frederiksberg skrev:
Lydhealingen oplevede jeg som meget dybderensende, helt ned i dybere lag end de mentale og emotionelle. Det føltes som helhedsarbejde snarere end som udbedring af enkeltdele. Forløsende uden de store følelsesudbrud.
Den umiddelbare effekt var overskud, og i de følgende dage blev mange dybe mekanismer bevidstgjort på en rummelig og accepterende facon snarere end de følelsesmæssige søslag, jeg ellers kan havne i.


Lisbeth, Kastrup skrev:
En healing er en meget intim situation, hvor det er essentielt selv at åbne op og give sig hen, og hos Christel oplever jeg, at det kommer let, da jeg føler mig helt tryg i hendes hænder.
Selve healingen har jeg blandt andet oplevet som en kropslig følelse af lukkethed, der ændrede sig til til en følelse af at åbne op indvendigt, så healingen dernæst kunne trænge dybere ind. En blokering i maveområdet løste op. Oplevelsen var helt igennem positiv, og i flere dage efter healingen havde jeg en utrolig let fornemmelse i kroppen.
Efter selve lydhealingen gav Christel sig tid til at tale om hver vores oplevelser af healingen. Hendes fantastiske evne til at fornemme andres tilstande og til at sætte ord og billeder på, gav et godt grundlag til at arbejde videre med nogle ting.


Anette, København skrev:
Min oplevelse med Christels healing er, at mine sanser overraskes og skærpes. Mine øjne oplevede pludseligt lyset i rummet meget stærkt selv om mine øjne var lukkede.
Christel benytter sig af forkellige lyde som sætter glemte associationer i gang. Lyde og andre sanselige fornemmelser opleves som tæt sammenhængende med tanker. Jeg synes, at jeg var ført til "et andet sted", et meditativt sted, et sted med andre muligheder, andre følelser end dem som får plads i hverdagen.
 .
  
 
lilla blomst
 
shiva pĂĄ sten
 
 
      
Facebook 
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt pĂĄ Facebook og bliv opdateret nĂĄr der er nye kurser pĂĄ vej.
klik her
 
 
      
Tilmeld til Kursus 
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
 
      
Tilmeld nyhedsbrev 
klik pĂĄ dette link for at tilmelde dig nyhedsbrev
http://eepurl.com/vX_vj
 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk