KREATIVINDSIGT.DK
   FORSIDE LYDHEALING KROPSTERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER INFORMATION  

 

NytĂĄrsmeditation

Kvindegruppe

Lydworkshop

Terapeutisk meditation

Meditation i naturen

 
  

Kvindegruppe i Rødovre

I de sidste 15 år har jeg gået i kvindegrupper og det er blevet en så vigtig del af mit liv, som jeg meget nødigt vil undvære.
Kvindegruppen er som et åndehul i hverdagen, som en energi opladning af krop og sind, og et sted som giver omsorg til det som er svært.
Det er et rum, hvor vi mødes og deler udfra det sted vi er i livet. Vi deler de sårbare steder og glædes over modige skridt på vejen og det der lykkedes.

Indenfor blandt andet indianske kredse anser man det som særlig vigtigt, at mødes med ligesindede i fællesskaber fx kvinder, for at kunne dele og forstå hinanden dybere udfra det sted vi er i livet.

I de sidste to ĂĄr har jeg faciliteret kvinde grupper, hvor jeg er rejseleder, men hvor vi sammen skaber energien, retningen og intentionen.

Mit ønske er at skabe et helligt rum for andre kvinder, hvor vi deler det dybe, det høje og det nære. Vi vil meditere, lave små øvelser, trække kort, dele, synge, grine og græde.
Du skal være indstillet på at arbejde med dig selv følelsesmæssigt, ligesom vi også vil åbne os for bevidstheden om åndelige hjælpere og guider.Louise, Sanger skrev:

Jeg har gået i Christels kvindegruppe af 2 omgange med en lille flok dejlige kvinder. I mit arbejde omgås jeg mange mænd og følte jeg manglede feminin energi i mit liv til at opveje lidt. Jeg håbede på et trygt rum, hvor jeg kunne dele og sparre med andre kvinder, som ligesom jeg, ønskede at åbne op til det inderste. Og det fik jeg. Stunderne i kvindegruppen har været guld værd for mig. Christels hjertelige og empatiske måde at være på, skabte et rum, som hurtigt blev et sted, hvor jeg personligt følte mig fyldt op af kærlighed til mig selv og (de) andre. Et trygt rum, hvor jeg følte mig mødt, rummet og ønsket. Christel tog os med på “rejser” gennem os selv og hinanden med fine øvelser, meditation, musik, sang, tegning, berøring, ord og masser af smil. Denne oplevelse vil altid stå som noget særligt for mig og jeg kan derfor varmt anbefale Christels kvindegrupper. Er du åbensindet og har lyst til at hele dit inderste på flere niveauer, er dét det helt rigtige


Der vil være begrænsede antal pladser, da intentionen er at skabe en tryg intim gruppe max 6 deltagere.

Forløbet vil strække sig over 6 tirsdage ca. hver 14 dag kl. 19-21.30 hos mig Vamdrupvej 3a, 2610 Rødovre.


Jeg vil glæde mig til at se dig. .


Kursus fakta
 
Adresse Vamdrupvej 3A
2610 Rødovre
 

Kursus pris 1250 kr.  

Kursus datoer Tidspunkt  
11. januar 2022 kl. 1900 - 2130  
25. januar 2022 kl. 1900 - 2130  
08. februar 2022 kl. 1900 - 2130  
01. marts 2022 kl. 1900 - 2130  
15. marts 2022 kl. 1900 - 2130  
29. marts 2022 kl. 1900 - 2130  
 
6 kursus dage, Her af 6 dage allerede afholdt, Ialt 15 timer

  
 
 
 
lys
 
 
      
Facebook 
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt pĂĄ Facebook og bliv opdateret nĂĄr der er nye kurser pĂĄ vej.
klik her
 
 
      
Tilmeld til Kursus 
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
 
      
Tilmeld nyhedsbrev 
klik pĂĄ dette link for at tilmelde dig nyhedsbrev
http://eepurl.com/vX_vj
 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk