KREATIVINDSIGT.DK
   FORSIDE LYDHEALING KROPSTERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER INFORMATION  

 

Omniterapi behandling

 
  1     2     

Omniterapi : København

Omniterapi er en terapiform, der giver dig mulighed for ny selvindsigt ved at udnytte sammenhængen mellem bevidsthed og krop (krop og sjæl).

I en kropsterapeutisk session tuner vi sammen ind på de følelsesmæssige temaer som fx sorg, stress, træthed og manglende livsglæde. Alle følelser sætter sig i kroppen. Og kroppen lyver aldrig, så når vi undersøger kroppen, får vi et ærligt billede, som går uden om den rationelle tænkning. Og det er igennem det ærlige møde med følelserne i kroppen, at der sker en forløsning - og vi får adgang til en dybere indsigt som kan være med til at skabe forandringer.
Et terapeutisk forløb hos mig er med til at forløse blokeringer og spændinger, som begrænser dig i at leve det liv, som du gerne vil. Og i samarbejde kigger vi på de udfordringer, du har i dit liv lige nu. Jeg inviterer dig til at møde dig selv indefra og finde styrken hos dig selv - og jeg lærer dig, hvordan du bliver opmærksom på at lytte til de signaler din krop sender, så du kan reagere hensigtsmæssigt på dem.


Først afdækker vi de problemstillinger du oplever som en udfordring i dit liv. Sammen går vi på opdagelse i kroppen og undersøger hvor du fysisk kan mærke den udfordring du står i. Med forskellige teknikker giver vi liv, bevægelse og indsigt til det sted i dig.
Terapien tillader dig at være ligepræcis hvor du er, med de følelser du har netop nu, og åbner op for en større indsigt i det som du mærker i dig.

Terapien giver dig forløsning, større selverkendelse og dybere forståelse af dit liv og de udfordringer du står i.

Omni terapi er en god terapiform for den, der ønsker at eje sin egen kraft og udfylde sine mange muligheder i livet


En session varer 1 time og koster 800,-

Klippekort: 3 sessioner for 2100,-

Tidsbestilling pĂĄ 29804460, eller chris@db9.dk


Du er velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Kærligst fra Christel


Dette fortæller mine klienter om mig:

Det er bare vidunderligt at komme og ringe på Christels dør på en travl fredag og vide, at nu venter der mig en lomme i tiden hvor der som fundamental substans er uendelig meget fred. Der venter en lomme hvor jeg træder ind i Christels blide, kærlige nærvær, og hvor jeg i det får mod og ro til at fordybe mig i mig.

Allerførst taler vi lidt sammen og begynder at undersøge hvor vi kan tage fat - hvad er det der byder sig til og vil kigges på netop idag? Sommetider har jeg bragt et emne med mig i min bevidsthed, men ofte viser det sig at der ligger noget andet og sitrer efter opmærksomhed under dette emne, og så tager vi os kærligt af det! Hele tiden mærker jeg Christels dybe accept af at alt er ok - om det er de små ting eller de store der kommer frem, om der sker en buldrende masse eller måske overhovedet ingenting - så støtter Christel mig i, at det er helt rigtigt. Det er fantastisk trygt, og giver mig en befriende følelse af ikke at skulle præstere noget som helst! Samtidig viser Christel mig også at jeg kan acceptere mig selv på samme måde.

Når vi begynder at bevæge os dybere ind i det der gerne vil kigges på idag, så lægger jeg mig på briksen og får tæppe på. Det er ikke til at vide, hvad der nu skal ske, for fra da af er vi på vandring. Og det føles så trygt at have dig som rejsekammerat, for du støtter mig i alt hvad der foregår. Christel er nærværende og indgyder mig tillid og tryghed, og når jeg bliver bange eller mister fodfæstet, så er hun der prompte og hjælper mig til at være akkurat der hvor jeg er. Og Christel er en rejsekammerat med et åbent og kreativt sind, og vi rejser de mest sære og fantastiske steder hen, men altid udelukkende udfra, hvor jeg har noget at forløse. Og Christel er ikke bange for noget af det, og derfor er jeg heller ikke så bange. Christel kan mange forskellige terapeutiske teknikker, som jeg slet ikke har forstand på, men jeg mærker dem, når hun møder mine forskellige situationer på rejsen med redskaber fra din store kunnen.

Når rejsen er ved at være slut så får Christel altid bragt mig hel hjem igen, og jeg kan ligge lidt på briksen og misse med øjenene og vænne mig til tanken om at der er en verden udenfor værelset. Når jeg sætter mig op, føler jeg mig belivet og klogere på mig selv. Jeg er ofte forundret over, hvor vi har været henne, og jeg er fyldt af sære og sjove og måske grimme billeder som vi har mødt på vejen. Jeg føler mig i balance og veltilpas, og jeg har mod på mit liv - også på de svære ting.

I tiden efter en behandling hos Christel oplever jeg ofte store, positive skift i min energi. Jeg oplever, at de forandringer og forløsninger jeg søger, manifesterer sig både hurtigt og gennemgribende! Flere gange har jeg vantro betragtet hvordan jeg pludselig handler / reagerer / føler anderledes omkring en ældgammel problematik efter vi har arbejdet med den. Det opleves helt klart som om den terapi Christel laver formår at lade forståelsen synke dybt ned på et kropsligt plan, så forandringen kan vokse derfra og skabe disse nærmest mirakuløse resultater!!

Jeg føler mig så heldig både at have tiden med Christel i terapien OG have den imponerende effekt bagefter!!

(Helene, Frederiksberg)


Jeg oplevede Christels behandling som at blive kaster i et flow af kærlighed og healing givet af de smukkeste reneste væsener. Jeg var så overvældende og rørt, følte mig så tilgivet og renset, ja velsignet.

Om aftenen blev jeg slået omkuld af træthed som af en forhammer, og om natten oplevede jeg at blive kørt over af en damptromle. Vågnede næste morgen, febertung og influenzaøm. Slæbte mig på arbejde og hjem igen og sov derefter til den følgende morgen, 18 timer i streg.
Næste morgen vågnede jeg glad og frisk til en let dag, og på trediedagen vågnede jeg lykkelig, nærmest overstadig. Som var alt ondt taget fra mig, og med en vished om, at denne verdens gode kræfter er parat til at stå mig bi, om jeg viser dem en smule opmærksomhed.

Christels behandling er dybt professionel og meget kraftfuld.
Jeg oplevede behandlingen som en følelsesmæssig afladning, og Christel som formidleren, som en spirituel katalysator.
Jeg giver Christel min varmeste anbefaling. ( Mette, Helsingør)
 .
  1     2     
 
 
 
 
 
      
Facebook 
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt pĂĄ Facebook og bliv opdateret nĂĄr der er nye kurser pĂĄ vej.
klik her
 
 
      
Tilmeld til Kursus 
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
 
      
Tilmeld nyhedsbrev 
klik pĂĄ dette link for at tilmelde dig nyhedsbrev
http://eepurl.com/vX_vj
 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk