KREATIVINDSIGT.DK
   FORSIDE LYDHEALING KROPSTERAPI SJÆLEREJSE MEDITATION KURSER INFORMATION  

 

Christel Schneidermann byder dig velkommen!

 
  

Vision og baggrund for mine kurser og terapiforløb

Min vision som underviser og behandler er at skabe et rum, hvor vi sammen finder ind til de dybere spirituelle og følelsesmæssige lag for at skabe positive forandringer.

Gennem 20 år har jeg været så privilegeret at kunne uddanne mig inden for forskellige terapeutiske og psykologiske retninger. Det giver mig et stærkt afsæt for at tilbyde helhedsorienterede terapiforløb og kurser, hvor healing, kropsterapi, lyd, maleterapi, meditation, naturspiritualitet, mindfullness, sjælerejser og meget andet bringes i spil.

I en kropsterapeutisk session tuner vi sammen ind på de følelsesmæssige temaer som fx sorg, stress, træthed og manglende livsglæde. Alle følelser sætter sig i kroppen. Og kroppen lyver aldrig, så når vi undersøger kroppen, får vi et ærligt billede, som går uden om den rationelle tænkning. Og det er igennem det ærlige møde med følelserne i kroppen, at der sker en forløsning - og vi får adgang til en dybere indsigt som kan være med til at skabe forandringer.
Et terapeutisk forløb hos mig er med til at forløse blokeringer og spændinger, som begrænser dig i at leve det liv, som du gerne vil. Og i samarbejde kigger vi på de udfordringer, du har i dit liv lige nu. Jeg inviterer dig til at møde dig selv indefra og finde styrken hos dig selv - og jeg lærer dig, hvordan du bliver opmærksom på at lytte til de signaler din krop sender, så du kan reagere hensigtsmæssigt på dem.
Når vi arbejder med lydhealing, naturspiritualitet og sjælerejser, åbner der sig nogle døre til et andet univers, som vi ikke kan se med det synlige øjne. Vi åbner ind til rummet med uanede muligheder. Energierne, du oplever her, er absolut magiske, og her kan dybe indsigter samt helbredelse finde sted.


Kurser

Jeg tilbyder løbende en række kurser i lydhealing, meditation og naturspiritualitet - og er også med til at opstarte og facilitere kvindegrupper.

Her kan du se en video om hvad du kan opleve når vi meditere i naturen:Anbefalinger.

Læs hvad folk skriver om mig:

Christel er en af mine kollegaer, som i øvrigt også har gået på kurser hos mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Christel som underviser. Hun er mild, kompetent, nærværende, naturforbunden og fyldt med den levende ægthed, som der virkelig er brug for i dag. Tøv ikke med at lade Christel skabe et nænsomt, meditativt og kreativt rum for dig.” (Søren Hauge. Spirituel underviser, coach og forfatter).”Jeg mødte Christel for snart 3 år siden. Hun underviste på et AOF kursus i meditation. Jeg havde aldrig mediteret før og havde kun meldt mig, fordi jeg var desperat efter at få det bedre efter en lang sygemelding med stress. En tidligere kollega havde anbefalet mig meditation som redskab til at få det bedre mentalt.
Jeg kastede mig ud i det og jeg må sige at Christel’ s terapeutiske meditation er noget af det bedste der er sket for mig i mange år.
Ud over stress har jeg gennem årene været plaget af depressioner, både kliniske og vinterdepressioner og lavt selvværd. Desuden har jeg i 4 år været ramt af ”irriteret tyktarm” foruden ”løbermave.”
Jeg har været hos læger og gået i terapi hos en psykolog, men ingen har kunne hjælpe mig som Christel.
Christel har lært mig at heale mig selv. Hun lærte mig gennem forskellige meditationsteknikker at mærke mig selv fx gennem ”brummemeditation” og at finde ind til min ”indre stemme”. Hun lærte mig at mærke mine følelser og at trække vejret rigtigt. Christels meditation har gjort at jeg nu er rask. Jeg har ikke længere ”irriteret tyktarm”, men kan spise hvad jeg har lyst til. Jeg kan også løbe uden uheld og depressioner har jeg heller ikke haft i flere år.
Jeg mediterer nu regelmæssigt. Jeg er så taknemmelig for at have lært at meditere. Meditationen er mit vigtigste redskab til at holde mig rask psykisk såvel som fysisk.
Jeg kan varmt anbefale Christel’ s meditationskurser. Hun er en formidabel underviser og meget, meget inspirerende.”
(Janne, Rødovre)


'Jeg kan varmt anbefale Christels behandlinger. Christel guider mig med stor sikkerhed og omsorg, til at finde ind til skjulte styrker og gaver i mig. Jeg føler mig tryg i Christels rum, og elsker hendes kærlige og omsorgsfulde tilgang, hvor alt er muligt - tak' (Cecilie, Østerbro)

'Jeg føler mig tryg og beriget i Christels nærvær, og jeg kan på det varmeste anbefale hende som både behandler og underviser.
Christel er en meget kærlig, rolig og vis kvinde. Det, jeg så godt kan lide ved hendes tilgang, er, at hun med stor indføling arbejder på flere planer og altid inddrager et dybere psykisk eller spirituelt perspektiv'
(Lise, København)

'På meditationsholdet har jeg oplevet at få kontakt til en indre ro og styrke, som i højere og højere grad har fået lov at vokse og fylde indeni. Meditationen hos Christel har åbnet mine øjne for nogle helt nye og smukke dimensioner af livet. Vi har lavet forskellige, inspirerende meditationer, som jeg nu bruger i hverdagen. De har givet mig en dybere forståelse af mig selv og har lært mig at give slip og bare være - både alene og i samværet med andre.
Meditationsholdet har hjulpet mig i min bearbejdning af sorg over at miste og har været med til, at jeg er kommet styrket, og beriget, gennem sorgen.' (Caroline, Lyngby)

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til mine kurser eller et individuelt terapiforløb – eller bare er nysgerrig.

Jeg glæder mig til at se dig!

Kærlig hilsen
Christel
 .
  
 
Bjerge
 
Christel
 
Skov
 
 
      
Facebook 
Tilmeld dig gruppen kreativIndsigt på Facebook og bliv opdateret når der er nye kurser på vej.
klik her
 
 
      
Tilmeld til Kursus 
Klik her for at tilmelde dig til et kursus 
 
      
Tilmeld nyhedsbrev 
klik på dette link for at tilmelde dig nyhedsbrev
http://eepurl.com/vX_vj
 
Nyttige links:
Kreativindsigt.dk samarbejder med Dyssekilde yogacenter
www.dyssekildeyoga.dk